Verzekeringen Schepens BV
>> Producten >> BA Familiale

De familiale is er voor iedereen 

Hoe uw gezinssituatie er ook uitziet, een familiale verzekering komt altijd van pas. En voor 60-plussers en alleenstaanden heeft DVV zelfs speciale voordeeltarieven.

 

Gezin

U huurt iets samen met een vriend(in), of u bent getrouwd, hebt kinderen,... Kortom, u woont niet alleen. Met uw familiale verzekering verzekert u iedereen die met u onder één dak woont.

Een voorbeeld : uw 5-jarig zoontje wil gaan fietsen en u stapt naast hem mee. Tijdens de tocht verliest hij zijn evenwicht en valt met fiets tegen een geparkeerde auto.
Resultaat? : de hele linkerkant van de auto is beschadigd.
Geen zorg : de familiale verzekering van DVV vergoedt de eigenaar van de auto.

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

Alleenstaande

U bent vrijgezel en denkt misschien : "waarom zou ik een familiale nemen? Mij overkomt toch niet geen onvoorzien ongeluk!"

Een vriend van u heeft een nieuwe pc gekocht en toont hij u de nieuwste snufjes. Als u het wilt uitproberen, stoot u een glas frisdrank om over het klavier. Uw vriend zal het u gelukkig niet lang kwalijk nemen, want de familiale verzekering van DVV betaalt hem een schadevergoeding.

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

60+

U bent gepensioneerd, bent ouder en wijzer en de kinderen zijn het huis uit. Bijgevolg heeft u minder kans op een ongeluk. Maar wat doet u met al die dingen die gebeuren buiten uw wil om?

Na een hevige regenbui belt uw buurman bij u aan. Uw dakgoot is verstopt en zorgt voor wateroverlast in de kamer van zijn kinderen. Hij eist een schadevergoeding. In dit soort situaties lopen de kosten vlug op. Dankzij de familiale verzekering van DVV krijgt uw buurman een schadevergoeding en blijft u op goede voet met uw buren.

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

Wat heeft de familiale verzekering van DVV voor u in petto?

U veroorzaakt schade, DVV betaalt

Veroorzaakt u of iemand van uw gezin als privé-persoon schade aan anderen, dan beschermt uw familiale verzekering u tegen de financiële gevolgen. DVV verzekert dus uw burgerlijke aansprakelijkheid en vergoedt de slachtoffers.

U wordt bijvoorbeeld als voetganger aangereden door een fietser. U valt en breekt een heup. Als anderen u schade berokkenen, zorgt DVV ervoor dat u schadevergoeding krijgt. Ook als u zelf een fout begaat en voor de rechtbank wordt gedaagd, neemt DVV het voor u op.

U kunt een beroep doen op een advocaat om uw zaak te verdedigen en uw familiale verzekering betaalt alle advocaatskosten terug.

De voordelen van de familiale verzekering van DVV

  • De bescherming is heel ruim en geldt overal ter wereld;
  • U weet op voorhand precies wat gedekt is, want bij DVV is alles verzekerd wat niet uitdrukkelijk in uw contract is uitgesloten, na aftrek van de wettelijke franchise;
  • Andere belangrijke troef van de familiale verzekering van DVV? Het voordelige prijskaartje!

Terug naar de bovenzijde van de pagina