Verzekeringen Schepens BV
>> Producten >> Verkeerpolis

Wanneer komt de verzekering Verkeer van DVV van pas?

 

Medische kosten

  U heeft een slechte dag op het werk. Verstrooid rijdt u met de wagen naar huis, en u bent er helemaal niet met uw gedachten bij. U verleent een andere auto geen voorrang van rechts en veroorzaakt zo een ongeval. Wanneer u bij bewustzijn komt, bevindt u zich in de ziekenwagen...

Bij een ongeval met lichamelijk letsel (verwondingen, tijdelijke of blijvende invaliditeit, overlijden) kunt u op de verzekering Verkeer van DVV rekenen. DVV neemt de medische kosten (hospitalisatiekosten, medische verzorging en onderzoeken, ...) voor haar rekening, of u nu aansprakelijk bent of niet. Meer nog: het heeft absoluut geen belang welk vervoermiddel u gebruikte: auto, fiets, moto, openbaar vervoer ... zelfs als u te voet was, DVV vergoedt de medische kosten.

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

 

...en nog veel meer

Verkeersongevallen kunnen zware gevolgen hebben. In sommige gevallen brengen ze torenhoge bijkomende kosten met zich mee.

Als u na een ongeval in een rolstoel terechtkomt, moet u waarschijnlijk aanpassingswerken laten uitvoeren aan uw woning. DVV houdt rekening met dit soort van kosten. Bij invaliditeit betaalt de verzekering Verkeer een tegemoetkoming in de aanpassingskosten (van uw woning, uw voertuig, ...) of in de andere kosten (blindenhond,...) naar aanleiding van de handicap.

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

Een bescherming voor het hele gezin

U bent niet de enige die zich in de verkeersjungle waagt. Ook uw gezinsleden zijn dag na dag op de weg. De verzekering Verkeer verzekert iedereen die deel uitmaakt van uw gezin: als bestuurder (van een voertuig dat al dan niet van u is), maar ook als passagier, als fietser of als voetganger.

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

Waarom zou u een verzekering Verkeer bij DVV nemen?

 • 15% extra

  Op een mooie lentedag besluit u de stad in te fietsen. Uw weg kruist die van een automobilist die de bocht mist en u in volle vaart aanrijdt. Wanneer u uw ogen opent, ligt u in het ziekenhuis.

  Wanneer u medische kosten heeft na een verkeersongeval, betaalt DVV u naast de schadevergoeding een forfaitair bedrag extra. Zo kan u de facturen van uw medische verzorging en behandelingen betalen, maar ook de niet te recupereren kosten: gescheurde kledij, dubbelgeplooide fiets, ...

 • Vergoed binnen 14 dagen

  Bij een verkeersongeval kan het geruime tijd duren voor de aansprakelijkheid van iedereen bepaald is. Om u niet te lang te laten wachten, verbinden wij ons ertoe u te vergoeden binnen 14 dagen nadat we de bewijsstukken ontvangen hebben, of u nu aansprakelijk bent of niet. Zo niet, betalen we je 3 keer de wettelijke interesten.

 • DVV betaalt uw verzekeringspremies

  Bij ernstige blijvende invaliditeit betaalt de verzekering Verkeer de premies van de meeste van uw verzekeringen in uw plaats ... tot de eindvervaldag.

Terug naar de bovenzijde van de pagina 

Goed beschermd in het verkeer!

Met de verzekering Verkeer van DVV zijn zowel u als uw gezin verzekerd voor elk verkeersongeval met lichamelijke letsels. Hoe u zich ook in het verkeer beweegt: als bestuurder van een motorvoertuig, als fietser, voetganger ... We vergoeden al uw medische kosten binnen 14 dagen, of uw aansprakelijk bent of niet. En bij wijze van vergoeding van de andere niet te recupereren kosten als gevolg van het ongeval, betaalt DVV u 15% extra uit. Bij ernstige blijvende invaliditeit betalen we bovendien de premies van de meeste van uw verzekeringen in uw plaats. Met de verzekering Verkeer van DVV bent u goed beschermd in het verkeer.

Terug naar de bovenzijde van de pagina